Xbox приходить в Україну? Уже можна передзамовити в магазинах

Читати на RU

Одразу в кількох українських магазинах техніки з’явились оголошення про старт продажів популярної ігрової консолі Xbox Series S. Продажі почнуться з 28 червня 2022 року, а ціна — з 11 999 грн.

  • Йдеться не про “сірі” інтернет-магазини, а саме про великі мережі, що торгують офіційними Apple, Samsung та іншими великими брендами. Замовлення на Xbox, зокрема, збирають в себе на сайті Moyo та Comfy, з офіційною гарантією від виробника. У Comfy, зокрема, про офіційний старт продажів повідомляє великий банер на головній. Це вперше помітили українські користувачі Twitter:
  • Старт офіційних продажів AIN.UA підтвердило одне джерело на ринку користувацької електроніки. Редакція направила запит до офісу Microsoft, але на момент публікації ще не отримала відповіді. Поки неясно, чи йде мова про продаж самих пристроїв, чи про повноцінний запуск Xbox в нашій країні.
  • Приставки Xbox продаються в Україні, але неофіційно. Це може бути “біла” техніка, легально ввезена та розмитнена, але сервіси та екосистема Xbox для українських користувачів поки що недоступні.
  • Зараз гравці з України можуть купити консоль, але не можуть зареєструвати акаунт у своєму регіоні, для цього обирають інші країни. З офіційним запуском сервісів Xbox можна буде обрати Україну як регіон проживання, платити за ігри в гривнях та отримати інтерфейс українською.
  • Кілька років тому в Microsoft пообіцяли, що офіційно запустять свої ігрові сервіси у нашій країні. Коли AIN.UA спитав у компанії у 2021 році про запуск, там відповіли, що “працюють над цим”.

Раніше AIN.UA публікував статтю ігрового розробника про те, чому прихід Xbox на український ринок — це питання часу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук