Додаток Medic Tool полегшує життя військових медиків: як він працює

Читати на RU

Українська компанія LANARS розробила додаток Medic Tool для військових медиків, який придумали військові медики з Норвегії. Для потреб ЗСУ додаток безкоштовний. Журналіст AIN.UA дізнався, як працює додаток.

  • Medic Tool — це кросплатформний мобільний додаток для зберігання медичних даних, миттєвої фіксації нещасних випадків, обліку травм, моніторингу захворювань та багато іншого.
  • Це медична платформа для медичного персоналу в армії, правоохоронних органах та служб екстреної допомоги по всьому світу, де вони можуть об’єднати всю свою роботу в одну програму.
  • Medic Tool був виготовлений на замовлення для військових медиків і містить конкретні форми та документи, файлову систему розмови.
  • Фахівці можуть відстежувати своєчасний прийом ліків або інші щоденні процедури для пацієнтів.
  • Засновниками є два норвежці, які по сьогоднішній день працюють бойовими медиками. Над додатком працювала українська компанія LANARS.
  • Додаток можна завантажити на AppStore та GooglePlay. Замовник висловив бажання надати доступ для ЗСУ безкоштовно.

«Попрацювавши якийсь час бойовими медиками, засновникам проекту стало зрозуміло, що працювати у польових умовах з купою паперу дуже важко. Враховуючи рівень діджиталізації у світі, засновники проєкту збагнули, що можна облегшити бойовим медикам життя завдяки мобільному додатку у якому будуть зібрані усі необхідні для комфортної роботи речі. Ідея належить норвезькому замовнику, ми працювали як аутсорсери», — каже Денис Олійник Chief of Delivery в LANARS.

Фото: LANARS

Проект комерційний і працює за підпискою. Вартість базової підписки коштує $1,99 на місяць або $20 на рік. Найдорожча коштує $3,99 на місяць або $39,99 на рік. Розроблений додаток повністю працює в автономному режимі, тому його можна використовувати в будь-якому середовищі.

Додаток має вбудовану фігуру людського тіла, яку можна натиснути для візуалізації травм. Персонал у важких умовах має зручний інструмент для документування травм, натискаючи на частину тіла. Медики можуть завантажувати PDF-файли, такі як довідники, контрольні списки та SOP; конвертувати їх у файли потрібного типу та надсилайте їх колегам у дорозі без доступу до Інтернету.

Функція повідомлення про лихо дозволяє медикам оголосити надзвичайну ситуацію або надіслати запит на евакуацію. Текст повідомлення та список контактів користувач може редагувати.

За допомогою Medic Tool медичний персонал може робити SOAP-нотатки про своїх товаришів по команді, яких викликають хворі, і надсилати їх електронною поштою, якщо потрібно.

«Справжнім випробуванням для команди було те, що потрібно було зрозуміти як зробити додаток максимально зручним та легким у користуванні при надзвичайних ситуаціях», — каже Денис.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук