«Дія.Бізнес» і «Нова пошта» допоможуть з релокацією бізнесу

Читати на RU

Центр підтримки підприємців «Дія.Бізнес» в Ужгороді оголошує старт спільного проекту з «Новою поштою» щодо логістичної допомоги бізнесу в перевезенні обладнання чи продукції під час релокації.

  • Одна юридична особа зможе отримати до 10 000 грн на свої потреби в логістиці.
  • Бізнес має змогу отримати пільгові умови перевезення, якшо відповідає певним критеріям. Повний
  • Компанія має бути зареєстрованим на територіях, де тривають або тривали активні бойові дії: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Київська, Одеська області. Повний перелік критеріїв — за посиланням
  • Заявки будуть опрацьовувати представники центру підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді, які проводитимуть додаткові інтерв’ю з попередньо відібраними підприємствами.
  • Пріоритет при оцінці заявок надаватиметься малому та середньому бізнесу, який займається виробництвом життєво необхідних товарів і послуг або надає допомогу для громадян України та Збройних Сил України.
  • Для отримання логістичної допомоги необхідно заповнити онлайн-форму.

Центр підтримки підприємців в Ужгороді був відкритий 15 вересня 2021 року. Це був перший центр «Дія.Бізнес», що відкрили на Заході України. Центр «Дія.Бізнес» в Ужгороді відкрито за підтримки USAID і Nokia на базі Ужгородського національного університету за сприяння Закарпатської обласної ради та Закарпатської обласної державної адміністрації. Як і у всіх інших центрах «Дія.Бізнес», в ужгородському центрі підприємці можуть отримати консультаційну підтримку, відвідати освітні заходи на тему бізнесу, орендувати простір для проведення заходів, протестувати свій продукт на спеціальній pop-up-локації.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук