Cisco остаточно покидає ринок росії та Білорусі, згортаючи свій бізнес

Читати на RU

3 березня 2022 року виробник телекомунікаційного обладнання Cisco оголосила про зупинку бізнесу в росії та Білорусі. Тепер компанія вирішила остаточно залишити ці ринки, згорнувши свій бізнес. Компанія також висловила підтримку Україні

«Враховуючи загострення війни та підтримку українського уряду та народу, ми припиняємо всі бізнес-операції, включаючи продажі та послуги, у росії та Білорусі в осяжному майбутньому. Ми твердо віримо, що це правильне рішення, і ми працюємо з клієнтами та партнерами в розширеному регіоні, щоб забезпечити безперервність бізнесу», — писали в Cisco ще 3 березня.

Фактично це було лише припинення бізнесу — в компанії залишались співробітники, офіси, а також продовжувалась комунікація з уже наявними клієнтами в росії та Білорусі. Проте тепер Cisco остаточно залишає ці ринки, «впорядковано згортаючи» свій бізнес.

«З моменту нашого оголошення 3 березня ми продовжуємо уважно стежити за війною в Україні. Зараз ми прийняли рішення почати впорядковане згортання нашого бізнесу в Росії та Білорусі. Ми зосереджені на тому, щоб до постраждалих співробітників у Росії та Білорусі ставилися з повагою та отримали нашу підтримку під час цього переходу», — йдеться в заяві від 23 червня.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук