Google Hangouts остаточно припинить роботу у листопаді 2022 року

Читати на RU

Починаючи з лютого 2022 року Google Hangouts прибрали з сервісу Workspace, пропонуючи користувачам переходити на актуальніший, з точки зору Google, месенджер Google Chat. Проте приватні користувачі все ще могли використовувати Hangouts.

Тепер, як повідомляє The Verge, Google починає поступовий перехід з Hangouts в Google Chat для всіх користувачів. А остаточне закриття Hangouts заплановано на листопад 2022.

  • Користувачі Hangouts на мобільних пристроях почнуть отримувати пропозиції щодо переходу на використання Chat вже найближчим часом. Користувачі веб-версії месенджера отримають такі сповіщення лише через місяць.
  • При переході Google має автоматично перенести наявні в Hangouts розмови до Google Chat, щоб зробити перехід максимально зручним.
  • Крім того, компанія також дає користувачам можливість скористатися послугою Takeout, щоб завантажити копію своїх даних з Hangouts до того, як месенджер офіційно припинить свою роботу в листопаді.
  • Щоб підштовхнути користувачів до переходу на Chat розробники оголосили про запуск нових функцій, включаючи можливість здійснювати прямі дзвінки, одночасно ділитися кількома зображеннями й тому подібне.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук