«Укрпошта» відкрила онлайн-магазин на Amazon. Є марки з кораблем

Читати на RU

З 28 червня запрацював офіційний онлайн-магазин «Укрпошти» на Amazon. Це вже другий онлайн-магазин поштового оператора на міжнародних маркетплейсах, який «Укрпошта» запускає, щоб зробити покупку українських марок простою та доступною для покупців з усього світу – раніше «Укрпошта» також запустила магазин на eBay.

В новому онлайн-магазині «Укрпошти» на Amazon можна придбати:

  • набір з марок, конверту та листівки «Русскій воєнний корабль…Всьо!» – $49,95;
  • брендований мерч: світшот, футболку чи кепку – $44,48, $30,45 та $31,35 відповідно;
  • нову марку «Українська мрія», продаж якої стартував одночасно з запуском магазину – 28 червня, до Дня Конституції України – $29,95. 

$5 з кожного замовлення з маркою «Русскій воєнний корабль…Всьо!» «Укрпошта» перерахує на рахунок благодійного фонду KSE Foundation. Зібрані кошти будуть спрямовані на три напрямки: допомога школам і дитячим садочкам; організація логістики гуманітарних вантажів; гуманітарна допомога.

Розробкою магазину і виводом бренду «Укрпошта» на Amazon займалася команда агенції Disqover Agency.

«Укрпошта» допомагає тисячам підприємців експортувати свої товари по всьому світу вже багато років, а тепер і сама виступає у якості мерчанта. Відтепер продукція «Укрпошти» доступна для офіційного замовлення на найбільшому маркетплейсі світу Amazon, щоб покупці з усіх країн могли придбати марки Укрпошти, популярність яких зростає»,

— прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Смілянський додав, що асортимент магазину з часом буде розширюватися. Крім того, офіційно купити філателістичну продукцію можна на Rozetka, Prom та Kasta.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук