Airbnb офіційно заборонила вечірки в орендованих квартирах

Читати на RU

Насправді така заборона діє ще з 2020 року, однак вона вважалася тимчасовою. Тепер компанія вирішила заборонити вечірки в орендованому житлі постійно, про що повідомила на сайті.

Нова політика включатиме серйозні наслідки для гостей, які спробують порушити правила: від призупинення облікового запису до повного видалення з платформи. У 2021 році понад 6600 гостей були вилучені з Airbnb за спробу порушити заборону на вечірки.

З самого початку Airbnb дозволяла хостам встановлювати правила щодо вечірок, коли це було необхідно. Наприкінці 2019 року компанія посилила заходи щодо заборони вечірок, які можуть нашкодити сусідам. В Airbnb також запустили лінію підтримки для сусідів, які могли поскаржитись на шумні вечірки.

«Коли спалахнула пандемія, багато барів і клубів закрилися або ввели обмеження і деякі люди почали проводити вечірки в орендованих будинках, в тому числі через Airbnb. Це створювало ризик поширення вірусу на таких зібраннях. Тому ми оголосили про заборону вечірок в інтересах громадського здоров’я», – кажуть в компанії.

Як виявилось, заборону добре сприйняли орендодавці і залишили позитивні відгуки. Тому керівники Airbnb вирішили запровадити своє рішення, як офіційну політику компанії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук