Біржа FTX купує криптокредитора BlockFi за $25 млн. Попередня оцінка компанії сягала $4,8 млрд

Читати на RU

Криптобіржа FTX наближається до завершення купівлі BlockFi, і очікується, що угода буде підписана до кінця цього тижня. Як повідомляє CNBC з посиланням на власні джерела, FTX заплатить приблизно $25 млн.

  • Угоду про остаточний викуп почали обговорювати через тиждень після того, як FTX надала BlockFi термінову кредитну лінію на $250 млн. Генеральний директор FTX Сем Бенкман-Фрід сказав тоді, що фінансування допоможе BlockFi «орієнтуватися на ринку з позиції сили». 
  • Очікується, що FTX заплатить приблизно $25 млн, що на 99% нижче останньої приватної оцінки BlockFi, яка сягала $4,8 млрд. При цьому, за словами джерела CNBC, ціна ще може змінитися, а саме придбання може зайняти кілька місяців. Інше джерело повідомило, що інвестори в BlockFi «просто знищені» і тепер просто списують свої збитки. 
  • Це не єдиний випадок проблем з криптокредитними компаніями на тлі різкого падіння цін на криптовалюти. Багато фондів стикаються з проблемами ліквідності, оскільки контрагенти не виконують маржинальних вимог. Наприклад Celsius і CoinFlex призупинили виведення коштів клієнтами, посилаючись на «екстремальні ринкові умови».
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук