Нищить ціль з відстані 1,5 кілометра: засновник Favbet Foundation передав ЗСУ надсучасну зброю

Засновник Favbet Foundation Андрій Матюха передав Збройним силам України новітню зброю вартістю понад 630 000 гривень. З відповідним запитом звернулись військові, що дислокуються у Миколаївській області.

«Ми отримали ґвинтівку Desertech SRS A-1 .338 калібру. Це дійсно крута зброя для нашого снайпера і він вже пристрілює її під себе. Вартість такої гвинтівки на ринку близько 18 тисяч доларів і ми дуже вдячні, що нам допомогли викупити її. Також нам передали якісний приціл, набої, та все необхідне для ефективної роботи снайпера по позиціях ворога», – розповідає один з військових підрозділу.

Зараз військові завершують підготовку, налаштування і навчання. А найближчими днями зброя вже буде працювати по позиціях окупантів.

Stealth Recon Scout (DT SRS) — снайперська гвинтівка, розроблена невеликою американською компанією Desert Tactical Arms. Щоб підвищити її тактичну гнучкість, розробники вирішили зробити її модульною, це забезпечує стрільцям можливість тренування з дешевшими патронами. Відповідно до заяв виробників, гвинтівки DT SRS забезпечують купчастість стрільби на рівні 0.5 MOA (кутової хвилини) при використанні відповідних патронів.

Гвинтівка придбана коштом Благодійного фонду Favbet Foundation. Засновник БФ – Андрій Матюха.

Нагадаємо, співробітники компанії Favbet розробили сайт для пошуку зниклих та евакуйованих finders.in.ua. Його база містить дані про понад 50 000 українців, яких розшукують рідні.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році компанією Favbet. Фонд запроваджує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку. Наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу країні та армії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук