IBM купує компанію Databand, яка має офіс в Україні

Читати на RU

Компанія IBM оголосила про покупку Databand, ізраїльського постачальника програмного забезпечення для спостереження за даними. В компанії є офіс в Україні. Суму угоди не розголошують, пише TechCrunch.

  • Співробітники Databand приєднаються до відділу обробки даних і штучного інтелекту IBM, а купівля буде завершена 27 липня.
  • Це вже п’яте придбання IBM у 2022 році. Компанія продовжує вдосконалювати можливості у сфері даних та штучного інтелекту.
  • Загалом IBM придбала понад 25 компаній після того, як Арвінд Крішна став головним виконавчим директором компанії весною 2020 року.

Михайло Кашкін, який працює в Databand інженером каже, що в команді є люди з України. Зараз компанія надає підтримку всім хто залишається або виїхав з країни.

«Придбання Databand.ai ґрунтується на інвестиціях IBM у дослідження та розробки, а також на стратегічних придбаннях у сфері ШІ та автоматизації. Можливості Databand дозволяють сповіщати інженерів, якщо дані, які вони використовують для підтримки аналітичної системи, неповні або відсутні», — йдеться на сайті IBM.

Databand заснували у 2018 році Джош Бенамрам, Віктор Шафран та Євген Шульман. Компанія обробляє різні метадані конвеєра, наприклад інформацію про час виконання та профілі даних, і представляє їх на одній платформі разом із даними з інших джерел. Мета полягає в тому, щоб дати інженерам уявлення про те, де з’являються вузькі місця і потенційні їх причини.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук