«Альфа-Банк» змінює назву на «Сенс Банк»

Читати на RU

«Альфа-Банк» змінює назву на «Сенс Банк» (однойменно до назви мобільного додатку Sense SuperApp), про що вже повідомив Національну комісію з цінних паперів та фондового ринку. Як повідомляє FinClub, банк не хоче мати асоціацій з брендом «Альфа-Банк», який працює в росії.

Мобільний додаток «Альфа-Банку» Sense SuperApp.

Після накладання санкцій на російських акціонерів «Альфа-Банку», НБУ відсторонив їх від управління та призначив незалежним довіреним їх представником болгарського економіста та екс-державного діяча Сімеона Дянкова.

Ще на початку червня правління українського «Альфа-Банку» прийняло рішення відмовитися від бренду «Альфа», щоб клієнти не асоціювали його із країною-агресором, проте новий бренд представлено тоді ще не було.

«Банк не хоче мати нічого спільного з країною-агресором навіть на рівні асоціацій і бренду, який працює в росії», — наголошував Дянков. 

«Повне найменування українською мовою: акціонерне товариство «Сенс Банк», — йдеться в листі кредитної установи. Англійською банк тепер буде йменуватися Joint Stock Company Sense Bank. Ця назва однойменна до мобільного додатку установи, який вже кілька років називається Sense SuperApp.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук