ЕРАМ перезапускає освітні програми для досвідчених фахівців

EPAM SCHOOL of Digital Engineering пропонує модульний підхід до більш глибокого вивчення окремих дисциплін в програмі Master’s Program. Це дасть можливість різним групам вчитись паралельно, спеціалізуючись на цікавому для себе напрямі – System Engineering, Delivery Management, Data Engineering чи Solution Architecture. Цього року серед партнерів програми сім українських вишів – лідерів технологічного напрямку. Саме навчання почнеться у вересні 2022 року в онлайн-режимі.

Програма з інженерії програмного забезпечення, яку у 2019 році компанія ЕРАМ започаткувала разом із Національним університетом «Києво-Могилянська академія», стала успішним стартапом. Вона заповнила вільну нішу на освітньому ринку, де бракувало якісних програм для підготовки Middle та Senior спеціалістів. Серед лекторів курсу – науковці, інженери зі світовим ім’ям, серед студентів – ІТ-спеціалісти з інших країн. 

«Попри війну ми продовжуємо навчати, адже зараз потреба в розвитку професіоналів стала ще актуальнішою. За ці два роки відбулося багато змін – у світі, в індустрії. І відповідно змінилася програма. Ми взяли до уваги відгуки наших студентів та оновили навчальний контент. На деяких напрямах зміни досягли 70%. Але незмінним залишається фокус на практичних навичках та досвіді, якими діляться експерти-практики ЕРАМ», – коментує запуск Master’s Program Юрій Антонюк, віцепрезидент, очільник EPAM у Центральній та Східній Європі.

Робота над вдосконаленнями тривала майже пів року. До трансформації програми долучилися близько ста фахівців ЕРАМ з усього світу. Відтепер майбутні слухачі зможуть зупинитися на одному з перелічених напрямів, поглибити свої знання та пройти стажування в компанії:

Розширився перелік освітніх партнерів. Сьогодні модулі Master’s Program від EPAM SCHOOL of Digital Engineering включено до академічних програм семи українських вишів: «Львівська політехніка», НТУ «Харківський політехнічний інститут», НАУ «Харківський авіаційний інститут», ХНУРЕ, Київський національний університет ім. Шевченка, Національний університет «Києво-Могилянська академія», Державний університет телекомунікацій. За бажанням учасники Master’s Program, крім сертифіката ЕРАМ, можуть отримати ступінь магістра інженерії програмного забезпечення в одному із зазначених навчальних закладів.

Серед переваг Master’s Program в рамках EPAM SCHOOL of Digital Engineering – зручність у роботі з модулями, концентрований максимум знань, фокус на продакшн-досвіді та конкретних запитах аудиторії, а також інтеграція з кращими світовими освітніми практиками. Більшість матеріалів розміщено на інтерактивній платформі, а робота в групах відбувається на інтерактивних воркшопах. Студенти навчатимуться в онлайн-форматі, отже до навчання зможуть долучитися і ті українці, які вимушено покинули країну через небезпеку. Навчання стартує у вересні 2022 року і триватиме в залежності від напрямку від 6 до 9 місяців.

Вимоги до тих, хто може долучитися до програми, не змінились: 3+ років в ІТ (Middle або Senior інженер); В2+ англійська; базові знання з бізнесу; лідерські здібності.

Ознайомитися з умовами та зареєструватися на програму можна до кінця серпня 2022 року за посиланням. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук