Український МСБ зможе продовжити використовувати Google Workspace безкоштовно

2
Читати на RU

Українські підприємці зможуть безоплатно користуватися корпоративною поштою, хмарним сховищем та іншими сервісами Google Workspace. Про це повідомив Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

  • За словами Федорова, міністерству вдалося домовитися з Google про такі умови для українських підприємців, щоб підтримати їх у скрутний час.
  • Хоча для з липня компанія вводить платну підписку на Google Workspace, для всього малого і середнього бізнесу в Україні вони будуть надаватися безкоштовно до кінця повномасштабної війни.
  • Раніше компанія вже надала безоплатне користування Google Workspace для українських освітян, 43 000 ноутбуків для шкіл та 15 млн доларів на допомогу Україні.

Важливий момент: Google Workspace залишиться безкоштовним, якщо ви не починали за нього платити. Якщо ви вже платите, перейти на безкоштовний варіант не вийде.

Залишити коментар

Коментарі | 2

  • Я представник компанії що користується Google Workspace. Ми звренулися до надавача послу і він не підтверджує дану новину. Виглядає як інфорпривід для підняття собі рейтингу.

  • Добрий день! Хотілося б зауважити, що безкоштовним залишиться Google Workspace Legacy (раніше відомий як Google Apps), який повинен був стати платним з 1 липня 2022 року. Але за 10 років різниця між функціоналом Google Workspace Legacy та сучасним Workspace стала настільки величезною і очевидною, що користувачі безкоштовного варіанту упускають можливість використання величезної кількості нових функцій. Деякі з них є вирішальними для комфортної співпраці в гібридному робочому середовищі, адаптованому до поточних ринкових умов.
    Наголошуємо, що ця пропозиція недоступна для клієнтів, що вже використовують повноцінний пакет Google Workspace.

    За додатковою інформацією звертайтеся до офіційного партнера Google Cloud – компанії FOTC https://fotc.com/ua/google-workspace/

Пошук