Інструкції з використання зброї: в Україні запустили базу знань для військових

1
Читати на RU

Міжнародна організація The Mozart Group, що займається навчанням, консультуванням, оснащенням підрозділів Збройних Сил України та добровольчих об’єднань, разом з комунікаційним агентством provid створили «Мінібібліотеку українського військового». У ній зібрана корисна інформація для захисників України: від тактики ведення бою до інструкцій з використання зброї, роботи з вибухівкою і наданням медичної допомоги. Про це AIN.UA розповіли у пресслужбі provid.

  • На платформі доступні матеріали у чотирьох розділах: «Зброя», «Тактика», «Медицина» та «Вибухівка». У кожного з них є відео, матеріали, книжки та інструкції, зокрема «Як користуватися NLAW», «Мініпосібник з оборони міст у сучасних умовах», «Утилізація вибухонебезпечних предметів» та інші.
  • Наповнення бібліотеки формувала команда The Mozart Group, до якої входять військові експерти з різних країн світу, що брали участь у війнах в Іраку, Афганістану, Сирії, спільно з українськими військовими.

Знання життєво необхідні на фронті та поблизу ліній зіткнення. Вони на рівні зі зброєю можуть допомагати військовим знищувати ворога та перемагати, тож важко недооцінити значення таких продуктів для військових, — коментує Енді Мільборн, засновник The Mozart Group.

  • «Мінібібліотека українського військового» також доступна у форматі додатка для Android. Його можна завантажити на сайті. Як зазначили в provid, робота над iOS-версією триває.
Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук