Bitcoin Magazine заговорив українською та запускає освітній курс 

Всесвітньо відоме видання Bitcoin Magazine відкриває офіційне представництво в Україні та запускає безплатний курс «21 день про Біткоїн». Вся важлива інформація про те, як влаштована Біткоїн-індустрія, тепер знаходиться в одному місці. 

Що таке Bitcoin Magazine

Bitcoin Magazine – це перше у світі видання, що пише виключно про Біткоїн. Це також найавторитетніше джерело новин, експертних думок та різноманітної інформації на тему індустрії, що сформувалася навколо першої криптовалюти.

Освітній курс

Експерти видання підготували серію матеріалів, які щодня приходитимуть на пошту в рамках розсилки. Таким чином, за 21 день можна буде розібратися як працює Біткоїн, що таке блокчейн та майнінг, наскільки надійна перша криптовалюта та в чому її цінність. Наприкінці курсу ви отримаєте квіз, який допоможе перевірити як добре засвоєні нові знання.

Новини, гайди та цікаві факти

Також на сторінках видання у соцмережах можна слідкувати за актуальним курсом BTC, дізнатися про головних осіб в індустрії та розібратися у загадкових термінах Біткоїн-сфери. Для розваги трохи тематичних мемів та цікавих фактів. А для тих, хто боїться все пропустити – регулярно публікується добірка головних новин за тиждень.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук