Google запускає Wallet в кількох країнах. В Україні теж

Читати на RU

Google Wallet, програма, яка замінить Google Pay, почала з’являтися на телефонах користувачів. Компанія запустила Wallet для користувачів Android у 39 країнах, в тому числі і України, пише The Verge.

  • Інструмент стане доступним для всіх користувачів протягом наступних кількох днів.
  • У більшості країн Wallet замінить поточний додаток Google Pay. 9to5Google повідомляє, що наразі новий інструмент реалізується як оновлення Google Pay.
  • Однак Google заявив, що користувачі в США та Сінгапурі використовуватимуть і Google Pay, і Wallet. У цих країнах Pay залишиться для надсилання грошей друзям.
  • Google також опублікували карту країн, в яких з’явиться Wallet. На мапі позначена Україна.
Інфографіка: Google

Google анонсувала Wallet під час I/O 2022 , представивши його як програму для керування всіма вашими цифровими картками. Не лише для оплати, як-от дебетові та кредитні картки, але й для цифрової ідентифікації, вакцинації, квитків, ключів та багато іншого.

У Google було кілька ітерацій Wallet, які з’явилися перед сьогоднішньою. У 2011 році це був платіжний додаток NFC, який включав інші платіжні функції, наприклад грошові перекази. Колись навіть існувала фізична дебетова картка Google Wallet. У 2018 році Google об’єднав його з Android Pay, щоб створити Google Pay. Тепер ця програма знову починає перетворюватися на Wallet.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук