Фонд N1 інвестує в український проект TRANSENIX $500 000 до кінця року

Читати на RU

Фінтех-фонд N1 оголосив про рішення інвестувати до $500 000 у рішення TRANSENIX з технологією Tap to phone до кінця 2022. Як повідомили в N1, частина суми вже була інвестована в проект на початку року.

Рішення TRANSENIX створює можливість використання сучасних смартфонів та планшетів у якості платіжного терміналу. Покупці можуть здійснювати безконтактні платежі, використовуючи свої фізичні картки, мобільні гаманці та інші платіжні пристрої. 

Як це працює:

  • Торговець вказує суму в додатку;
  • Клієнт прикладає свою картку або гаджет для оплати до смартфону Торговця;
  • Транзакція переадресовується на Банк-еквайр. Банк повідомляє результат, який відображається в додатку (успішний);
  • Торговець за бажанням Клієнта відправляє електронний чек на пошту, в месенджер або QR-посилання на чек.

У N1 наголошують, що команда проекту TRANSENIX завершила сертифікацію з Visa та Mastercard з безпеки свого рішення і це важливий здобуток для українського фінтех, адже це перша і єдина українська команда з подібним сертифікованим рішенням, а у Європі подібних проектів всього 5.

«Ми отримали привітання від Visa та Mastercard стосовно отримання ліцензії, і плануємо швидко виходити в ринок з рішенням TRANSENIX за підтримки команди фонду N1», — говорить CEO компанії Андрій Аушев. 

На відміну від подібних рішень на західному ринку, у TRANSENIX є можливість одним кліком створювати підпорядковані термінали, що забезпечує легке масштабування. Також значним плюсом, наголошують в компанії, є зручна аналітика на інтерфейсі, що дає можливість ефективно керувати менеджерами з продажів. Клієнт також зможе користуватись чат-ботом для швидких відповідей на найпоширеніші питання та історією транзакцій.

«Я пишаюся тим, що під час війни, команда проекту змогла завершити сертифікацію продукту. Це величезна праця. Більше того, я бачу  потенціал у проекті, адже схожі технології зараз інтегрують такі гіганти як Apple, Google, Amazon, Revolut.  За умови успіху команди на локальному ринку, будемо активно допомагати стартапу виходити на західні ринки. Деякі з наших західних партнерів вже демонструють інтерес до цього рішення», — говорить CEO інвестиційного фінтех фонду N1 Никита Ізмайлов.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук