Датацентри Google в Лондоні призупинили через спеку

Читати на RU

Через високу температуру повітря в Європі Google та Oracle були змушені тимчасово вимкнути свої лондонські датацентри 19 липня. Про це пише Bloomberg.

  • Обидві компанії пояснили, що проблема в системах охолодження, які не справлялися з високою температурою. Через відключення деякі сайти не працювали.
  • Згідно з інформацією на сайті Google Cloud, одна з лондонських будівель, де розміщені хмарні служби, зазнала «збою, пов’язаного з охолодженням» у вівторок вранці. Щоб вирішити проблему, компанія призупинила послуги в частині цього регіону.
  • В компанії Oracle повідомили, що працюють над відновленням системи охолодження свого лондонського центру обробки даних і вимкнув деякі свої служби, щоб «запобігти неконтрольованим апаратним збоям».

Цього ж дня 19 липня, сервіс вебхостингу WordPress повідомив про проблеми в Європі, через збої в Google: «Наша команда інженерів продовжуватиме тісно спілкуватися з командою Google Cloud, оскільки ми очікуємо повного відновлення після цього інциденту».

Останні кілька днів країни Європи охопила рекордна спека. У вівторок у Великій Британії температура перевищила 40 градусів. Сотні людей вже загинули в Іспанії та Португалії на вихідних під час сильної спеки, яка досягла 47 градусів і викликала лісові пожежі у сільській місцевості. Атомні електростанції у Франції також працювали зі зниженою потужністю через перегрів річкової води, яка використовується для охолодження.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук