Мінцифра запустила онлайн-курс Be Brave Like Ukraine про історію та народ України

Читати на RU

Стартував онлайн-курс Be Brave Like Ukraine про те, як формувалася українська ідентичність та сміливість. Він став логічним продовженням міжнародної рекламної кампанії «Bravery to be Ukraine».

  • Курс безкоштовний, складається з 15 уроків, які розповідають про культуру, географію, історію, бізнес, ілюструючи крізь призму цих категорій формування нашої держави. Можна дивитися українською та англійською. 
  • Програма курсу розроблена онлайн-університетом Choice31 (є частиною Netpeak Group) у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України та експертами з історії, культури, теології, бізнесу та політології. Консультантами проєкту стала команда креативного агентства Banda.

«Українців у світі вже знають як націю хоробрих людей. Людей, що голіруч зупиняють танки та продовжують наближати перемогу під загрозою смерті. Зараз люди асоціюють нас із сміливістю, але вони не знають, що наша нація була такою завжди. Від Київської Русі до Запорізької січі. Від дисидентського руху до Революції Гідності. Онлайн-курс Be Brave Like Ukraine – це чудова можливість дізнатися більше про нашу націю», – зазначив Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

  • Автори курсу описують його як свого роду віртуальну подорож Україною. Курс буде цікавий тим, хто відчуває нестачу знань про нашу державу, та й для більш «просунутої» аудиторії це – гарна нагода пригадати те, що вже забулося та структурувати свої знання. 
  • З початком повномасштабної війни люди в усьому світі почали виявляти дедалі більший інтерес до України та її історії. Такі тенденції спостерігаються і безпосередньо серед українців: вони прагнуть закрити «білі плями» у знаннях про свою державу.

«Наш проєкт створений для інформаційного фронту – людина, яка пройде цей курс, вже ніколи не піддасться впливу імперської пропаганди з їхніми наративами, які знецінюють Україну», – вважає Артем Бородатюк, засновник групи компаній Netpeak Group

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук