Український виробник Smart Home систем i3 Engineering виходить на литовський ринок

2
Читати на RU

Український розробник і виробник дротових систем розумного дому i3 Engineering вийшов на ринок Литви. Як повідомили в компанії, першими офіційними дистриб’юторами в регіоні стали компанії Geras Elektrikas та Rass Security Systems.

Компанія Geras Elektrikas заснована у 2016 році та пропонує рішення для домашньої автоматизації, що об’єднують: освітлення, клімат контроль, управління доступом, мультимедіа, відеоспостереження, управління жалюзі, полив, енергоспоживання в єдину систему.

Команда Rass Security Systems є дистриб’ютором та інтегратором, вони працюють на ринку Литви понад 20 років. Компанія пропонує широкий асортимент продуктів безпеки в різних категоріях, таких як системи запобігання вторгненню, моніторинг, контроль доступу, домофони та системи розумного дому.

«Ми продовжуємо працювати та збільшувати потужності. Офіційно стартуємо в Литві та зовсім скоро оголосимо про нові угоди на європейському ринку. Інсталятори дуже зацікавлені в співпраці з нами, адже система дуже легко встановлюється, налаштовується і її можна застосовувати в різних галузях. Серед іншого, співпраця на умовах дистрибуції передбачає технічну та маркетингову підтримку, навчання та тренінги, розробку кастомізованих рішень», — говорить директор з продажів i3 Engineering Юрій Цигиль.

Про i3 Engineering

i3 Engineering — український розробник і виробник системи розумний будинок та пристроїв для автоматизації, лінійка продуктів складається з 15 дротових контролерів серії Atom. Отримавши сертифікат CЕ у 2021 році компанія зосередилась на зростанні в Україні та поширенні на ринках, де використовується діапазон частот 50Hz 230V та 60Hz 127V. Серед пріоритетних ринків, де у найближчі місяці з’явиться обладнання i3 Engineering: Польща, Словаччина, Казахстан та Грузія.

В компанії зараз відкрито 4 вакансії:

Всі відкриті вакансії i3 Engineering ви можете знайти на сервісі анонімного пошуку та моніторингу роботи Recruitika.

Залишити коментар

Коментарі | 2

Пошук