Ciklum відкрив делівері-центр у Румунії

Читати на RU

ІТ-компанія Ciklum відкрила новий делівері-хаб у Румунії. Про це AIN.UA повідомили у прес-службі компанії.

  • Новий делівері-хаб розвиватиметься на у доповненні до CN Group – чеського розробника програмного забезпечення, якого Ciklum купила у 2021 році. CN Group раніше вже була присутня в Румунії, і новий делівері-хаб буде підсиленням в регіоні. 
  • Новий делівері-хаб працюватиме під брендом Ciklum.
  • В Румунії вже працює кілька десятків фахівців Ciklum, що займються end-to-end-розробкою інноваційних рішень для відомих брендів у різних індустріях. Компанія планує, що вже цього року кількість фахівців у румунському центрі зросте у кілька разів. 

«Із долученням до наших лав чеської CN Group, яка співпрацює і з румунськими розробниками, відкриття нового делівері-хабу під брендом Ciklum стало для нас лише питанням часу. Ми знаємо, наскільки потужним є пул талантів у Східній та Центральній Європі – тисячі наших колег працюють з України, Польщі, Чехії, Словаччины. Тепер до цього переліку можна сміливо додати і Румунію. Ми впевнені, що досвід Ciklum у глобальній ІТ-індустрії відкриє для місцевих талантів чимало можливостей для професійного зростання, а також значно пожвавить локальну ІТ-комʼюніті», – сказав Андрій Оксенюк, CFO Ciklum.

  • Кілька місяців тому Ciklum також відкрив делівері-хаб у Софії, Болгарія, який обʼєднує вже більше ста фахівців. 
  • Ciklum – компанія з розробки цифрових продуктів та надання цифрових послуг із керівним офісом у Великій Британії. На сьогодні в Ciklum працює понад 4000 фахівців.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук