«Коттани» запускають безкоштовний курс по фронтенду українською

Читати на RU

Українська спільнота Kottans запускає новий безкоштовний онлайн-курс по фронтенду українською мовою. Це — оновлена і перекладена українською мовою версія курсу, який «коттани» проводили в 2020 році.

Курс розрахований як на новачків, які не мають навичок і попередніх знань у програмуванні та фронтенд-розробці, так і на тих, хто хоче поліпшити свої знання.

Старт курсу – 1 серпня.

«В цей непростий час ми розуміємо, що навчатися досить непросто, але все одно це залишається можливість, щоб вивчити щось нове, змінити професію, допомогти своїй родині та країні. Щоб полегшити цю задачу, командою Kottans був перекладений курс українською і ми будемо намагатись полегшити вам це завдання», – розповів AIN.UA керівник проекту Артем Сичов.

Як потрапити на навчання

Курс складається з двох частин — самостійне навчання та групова робота під наглядом менторів. Обидві частини будуть онлайн, перша частина вже повністю відкрита і доступна в репозиторії на GitHub – почати навчатися може кожен просто зараз.

Це безкоштовні навчальні матеріали (статті, відео, онлайн-курси), які підготують студентів до основного курсу, а також дозволять відібрати найбільш вмотивованих на активних студентів. Фінальним відбірковим етапом буде співбесіда.

Програма складається із базових тем, які потрібні для розробки frontend додатків:

  • від дизайну до HTML, CSS;
  • базові знання JavaScript;
  • основні frontend-фреймворки;
  • базове розуміння TypeScript;
  • практика роботи в команді.

Деякі завдання будуть перевірятися менторами, з якими студенти зможуть обговорити складні моменти в чаті. Перша частина курсу триватиме приблизно два місяці.

В рамках другого етапу «коттани» не виключають створення навчальних офлайн-груп, якщо буде така можливість.

Нагадаємо, «коттани» безкоштовно навчають українців програмуванню з 2012 року.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук