OpenAI відкрила бета-доступ до генератора зображень DALL-E 2 для 1 млн користувачів

Читати на RU

OpenAI заявили, що DALL-E 2, інструмент штучного інтелекту, який створює зображення на основі наданого тексту, буде відкритий у бета-версії для одного мільйона користувачів зі списку очікування. Як повідомляє The Verge, до цього доступ мали лише декілька тисяч користувачів, що не завадило згенерованим зображенням вже стати вірусними.

«DALL·E, система AI, яка створює реалістичні зображення та мистецтво з текстового опису, тепер доступна в бета-версії. Сьогодні ми розпочинаємо процес запрошення 1 мільйона людей із нашого списку очікування протягом наступних тижнів», — заявили в OpenAI.

Кожен користувач DALL·E отримає 50 безкоштовних кредитів протягом першого місяця використання та 15 безкоштовних кредитів кожного наступного місяця. Кожен кредит можна використати для створення одного текстового запиту в DALL·E та отримати чотири згенерованих зображення. Якщо цього недостатньо, можна придбати додаткові кредити — $15 за 115 кредитів.

В OpenAI кажуть, що працюють над обмеженнями в зловживанні інструментом. Наприклад сервіс буде блокувати завантаження реалістичних облич, щоб уникнути створення оманливого контенту та заборонити користувачам створювати «насильницький, дорослий або політичний контент».

Цікаво, що користувачі отримають права на використання створених ними зображень, у тому числі для комерційного використання. Це означає, що ви можете, наприклад, розміщувати зображення вигулу собак із надувної кулі на футболках і продавати їх. 

Серед напрямків, де користувачі можуть використовувати інструмент генерації зображень OpenAI перераховує книжкові ілюстрації, мистецтво для публікації та створення персонажів для ігор.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук