GlobalLogic відкрила центр розробки у Гданську

Читати на RU

Міжнародна ІТ-компанія з представництвом в Україні GlobalLogic відкрила R&D у Гданську. Це сьома локація в країні. Про це AIN.UA повідомили представники компанії.

Як зазначається, в новому центрі розробки створюватимуть рішення у сфері автомобільної промисловості, охорони здоров’я, фінансових технологій, комунікацій або вбудованих технологій.

Загалом до роботи в новому R&D компанія планує залучити понад 120 інженерів. Увагу будуть звертати й на кандидатів з незначним досвідом: молодих спеціалістів, студентів та випускників ВНЗ.

«Ще в червні 2022 року GlobalLogic почав максимально спрощений процес онбордингу, за яким потенційні кандидати можуть швидко дізнаватися деталі пропозицій. Шанс на швидкий розвиток навичок отримають не лише люди з багаторічним досвідом, а й молоді спеціалісти, студенти та випускники ВНЗ, які тільки починають свій шлях в ІТ-сфері», – додали в GlobalLogic. 

Також в компанії повідомили про плани подальшого розширення. Представники GlobalLogic анонсували новий центр розробки в Катовіце. Масштабне розширення має відбутися до кінця 2022 року. Присутність компанії поповниться щонайменше трьома новими країнами. Офіси посилять технічну експертизу в регіонах та полегшать обмін досвідом між спеціалістами, говорять в GlobalLogic.

Раніше AIN.UA розповідав, як працює українське представництво компанії в умовах повномасштабної війни:

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук