Meta та Мінцифри запускають програму для малого бізнесу в Україні

Читати на RU

Meta разом із «Дія.Бізнес» запускає навчальний центр для українського малого та середнього бізнесу. Про це повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

  • Підприємцям безоплатно доступні тренінги й курси від компанії на платформах Meta Blueprint і Meta Boost.
  • Кожен зможе пройти навчання з маркетингу, SMM, створення контенту. Усі програми — українською мовою.
  • У наступних планах Meta — виділити $1,5 млн на рекламні кампанії українського бізнесу.
  • Крім того, на ресурсі можна буде знайти історії успішних українських підприємств, важливу інформацію про локальні партнерські програми та багато інших корисних ресурсів.

WhatsApp також оголосив про запуск чатбота, щоб зробити навчання ще більш ефективним. Програма спрямована на забезпечення доступу до інформації, навчання та відкриття нових можливостей для власників бізнесу.

За даними Європейської комісії, до вторгнення Росії малі та середні підприємства відігравали значну роль у створенні робочих місць, становлячи 63,8% від загального числа зайнятого населення України. Війна призвела до того, що 50% українських підприємств повністю закрилися, тоді як інша половина змушена працювати набагато менше від своїх можливостей.

Meta Blueprint — це глобальна освітня програма, яка дозволяє її учасникам розширити свої знання і розвинути навички в галузі цифрового маркетингу та соціальних мереж. Вона містить десятки тренінгів і семінарів та надає можливість отримати сертифікат, що підтверджує компетентність учасника.

Платформа Meta Boost надає доступ до численних онлайн-семінарів про те, як ефективно створювати імідж компанії, підвищувати впізнаваність бренду, підтримувати зв’язок із клієнтами й створювати цікавий і захопливий контент.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук