KiteTools — зручний таск-трекер для дітей, який допомагає Україні

Додаток KiteTools нещодавно зʼявився в магазинах додатків, але вже працює на краще для України й українських дітей у всьому світі.

«Спочатку ми розробляли цей проєкт особисто для своїх потреб. Для мене, наприклад, це був спосіб зберігати контакт з сином, який знаходиться наразі далеко від мене», – каже Дмитро, CEO проєкту.

KiteTools – це додаток-трекер повсякденних завдань. Він побудований на методі відновлення звичних справ. Батьки обирають 10 базових завдань із готового переліку або додають власні. Ранкова зарядка, вивчення уроків, читання та інше — це все можна позначити, а потім відслідкувати виконання. 

«Коли день структурований й складається з маленьких, але постійних завдань, то психіка легше адаптується. А ми ще й гейміфікацію сюди додали», – пояснюють в команді KiteTools.

За виконання завдань дитина отримує «тулзи» – внутрішні умовні одиниці. Наприклад, один тулз за виконання хоча б однієї задачі на день, три – за десять задач на день або 15 – за 10 задач на день протягом місяця. Якщо регулярно користуватись застосунком, за місяць можна легко назбирати понад 100 тулзів.

«Особливість додатка в тому, що внутрішні заохочення в ньому дитина може використати на благодійність. Ми відчуваємо на своїх дітях, що для них важлива доля України й даємо їм можливість допомогти», – додають розробники.

Зі слів авторів застосунку, він був розроблений за участі психологів. Занурення у повсякденні завдання та їх трекінг допоможуть дітям, особливо тим, що виїхали, краще адаптуватися до ситуації навколо.

Додаток має місяць безкоштовного тестового періоду. Після нього користування коштуватиме 99 гривень на місяць. 30% з кожної оплати відправлятимуть на благодійність.

Застосунок вже доступний в App Store і Google Play, де його встигли завантажити понад 10 тисяч разів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук