Блокчейн-розробник EvaСodes залучив $500 000 від фонду Hypra

Читати на RU

EvaСodes, компанія з блокчейн-розробки програмного забезпечення, підняла $500 000 у раунді від фонду hypra. Як повідомив співзасновник hypra Ігор Перція в коментарі AIN.UA, інвестиції будуть направлені на розширення американських та європейських представництв EvaСodes, залучення нових блокчейн-інженерів, та збільшення клієнтського портфоліо компанії.

Що створюють в Evacodes?

EvaСodes — це компанія-розробник блокчейн-продуктів та Web3-рішень для стартапів та компаній, зацікавлених у розробці нових продуктів та послуг із використанням технологій блокчейну. Як повідомили представники компанії, впродовж останнього року EvaCodes розробили та запустили понад 50 проєктів у Web3 та блокчейн-індустрії. 

  • Компанію заснували у 2019 році серійні підприємці та блокчейн-ентузіасти Єгор Гавриленко та Віталій Басюк. 
  • Штаб-квартира компанії знаходиться в Сполучених Штатах, а команди розробки — в США, Польщі, Естонії, Україні та Вірменії.
  • В команді — 65 людей.

До спектра послуг компанії належать: розробка криптовалют, смарт-контракти, токени і токеноміка, dApps (децентралізовані застосунки), інструменти DeFi та Fintech, продукти цифрового банкінгу, маркетплейси NFT та NFT-колекції, криптовалютні гаманці та біржі, розробка метавсесвітів, EVM, L1/L2, Play to Earn та інші блокчейн-ігри, Real Estate блокчейн-платформи, боти для торгівлі криптовалютою, та інші Web-3 рішення.

Як повідомив співзасновник hypra Ігор Перція в коментарі AIN.UA, інвестиція дала фонду міноритарну частку Evacodes, проте достатньо для розвитку проекту та серйозної участі фонду.

«Як фонд ми зацікавлені у створенні екосистеми, яка, крім інвестування, консалтингу по масштабуванню бізнесу та розвитку команд, пропонує  технічні команди для розробки продукту. Компанія EvaCodes є сильним гравцем на ринку, її команда має глибоку експертизу в блокчейн-технологіях і велику кількість успішних проєктів. Це спонукало нас не лише інвестувати в компанію, але й зробити EvaCodes ключовою технічною командою нашого фонду», — говорить Перція

Тому окрім інвестицій, фонд безпосередньо залучений у побудову і розробку проектів разом з засновниками. Концепція поєднує в собі інвестування та допомогу компаніям у вдосконаленні операційних процесів, у підборі ефективних працівників, у пошуку найкращих інструментів для розвитку компанії та у фандрейзингу.

«Оскільки індустрія невпинно розвивається, попит на якісні Web3-продукти та кваліфікованих блокчейн-розробників росте з кожним днем. Ми вдячні команді hypra за їх довіру та сподіваємось, що наша співпраця стане ефективною для всіх учасників. Ми плануємо використати отримані інвестиції для розширення бізнесу, залучення нових блокчейн-інженерів, та збільшення клієнтського портфоліо компанії», — зазначив Єгор Гавриленко, CEO EvaCodes. 

Про hypra.fund

hypra.fund, орієнтований на проєкти у Web3, був заснований інвестором Ігорем Перцією (колишній партнер TAVentures і CEX.io) та IT-підприємцем Дмитром Волконським (TRIONIKA) у березні 2022. hypra має joint venture модель, та фокусується на сегменті Web3-технологій. Фонд з капіталом у $25 млн, спрямований на інвестування і розвиток проєктів разом із засновниками.

Окрім інвестування, фонд залучає до співпраці готові технічні команди для розробки блокчейн-продуктів, допомагає портфельним компаніям досягти нового рівня в операційної ефективності, підібрати ефективну команду та залучати кошти через фандрейзинг. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук