Якщо у вас день народження і ви збираєте гроші на армію — є онлайн-сервіс

Читати на RU

Український фонд КОЛО запустив онлайн-сервіс для тих випадків, коли користувачі на свій день народження та інші свята замість подарунків збирають гроші на потреби ЗСУ. Сервіс називається «Святкове КОЛО» і він допомагає автоматизувати такі збори. AIN.UA розпитав у Михайла Нестора, співзасновника фонду, про те, як працює цей сервіс.

Зображення із Facebook-акаунту фонду КОЛО
  • Сервіс влаштовано в такий спосіб:
    • Потрібно натиснути кнопку «Відсвяткувати з КОЛО» та ввести свої дані (ім’я, день народження, сторінку в соцмережах та повідомлення для події.
    • Після створення події можна ділитися лінком на неї у соцмережах та пересилати її своїм друзям.
    • Далі можна просто слідкувати за привітаннями на ходом зборів онлайн.
  • За словами Нестора, ідея такого сервісу з’явилася зі спостереження: бачили що багато хто на день народження дає номер картки і збирає на ЗСУ, або дає посилання на наш фонд чи інші фонди. Тож вирішили цю механіку вдосконалити і оформити у персональні збори.
  • Усі зібрані гроші йдуть на рахунок фонду і розподіляються на закриття гарячих заявок на обладнання від військових частин. У першу чергу купують речі у найпотрібніші категорії, на яких спеціалізується фонд: безпілотники (як фабричні так і вітчизняні), зв’язок, тепловізори та інша оптика, нічне бачення.

«У цьому і зручність для людей — їм не треба думати, що зробити із зібраними грошима. Або ж комусь треба дрон за 7000-8000 євро, а людина на ДН зібрала тисячу. Ми ж автоматично об’єднаємо зібрані кошти кількох людей і наші воїни отримають таку потрібну їм високотехнологічну пташку замість шкарпеток, наприклад», — пояснює Нестор.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук