«Перестань бути TikTok»: користувачі жаліються на нову стрічку Instagram

Читати на RU

Користувачі Instagram запустили флешмоб із закликом не перетворювати соцмережу на TikTok. До них приєдналася Кайлі Дженер, яка підписала петицію проти оновленої стрічки. Минулого разу щось схоже трапилось із Snapchat і пост Дженер подіяв.

На початку цього року Meta оголосили про зміни стрічки в Instagram. Нововведення передбачало повноекранний режим відтворення і публікації на основі рекомендацій. Словом, це стрічка за аналогом TikTok.

Нещодавно зміни почали поступово з’являтися у деяких користувачів. Але багато з них залишилися не задоволеними новою стрічкою. Майже 150 000 людей підписали петицію на Change.org із закликом до того, щоб Instagram повернув все як було. Петицію запустила інфлюенсерка Таті Брюнінг.

Петиція закликає повернути хронологічну стрічку, перестати копіювати TikTok, збільшити кількість фото у стрічці і прислухатися до спільноти.

«У нас вже є один TikTok. Погодьтеся, усі завантажені ролики в Instagram — це перероблені відео з TikTok, тобто контент, який світ уже бачив. Що інноваційного та унікального в застарілому контенті? Нічого!», — йдеться в петиції.

Пост Make Instagram Instagram again набрав вже понад 1,6 млн лайків. Його також підтримала американська зірка Кайлі Дженер, акаунт якої є одним із найпопулярніших на платформі. У 2018 році Дженер написала у Twitter схожий коментар щодо редизайну Snapchat, яким багато хто був так само незадоволений. Її твіт повпливав на раптове падіння акцій Snap. І це спрацювало, бо з часом Snapchat змінив деякі функції та вдосконалив свій підхід відповідно до попиту користувачів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук