«Порше Україна» та Volkswagen передали автівки та пальне для «СОС Дитячі Містечка Україна»

25 липня 2022 року компанія «Порше Україна» та бренд Volkswagen передали два автомобілі Volkswagen T-Cross та пальне для них українській благодійній організації «СОС Дитячі Містечка Україна». Вона допомагає дітям-переселенцям, а також дітям із родин військових. 

  • На цих авто соціальні працівники, педагоги та психологи їздитимуть, щоб надати психологічну підтримку дітям, які змушені були покинути свої домівки, а також дітям, чиї батьки беруть участь у бойових діях. Спеціалісти «СОС Дитячі Містечка Україна» мають поглиблену експертизу саме в роботі з травмами війни. 
  • Команди на автомобілях Volkswagen T-Cross виїжджатимуть на допомогу дітям у Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях, в рамках проєкту «Фонд гуманітарного фінансування» (Humanitarian Funding Pool). «Порше Україна» та Volkswagen також забезпечили ці автівки пальним, щоб спеціалісти могли якнайшвидше діставатися сімей та дітей, що потребують допомоги. 
  • Як зазначив генеральний директор «Порше Україна» Йозеф Граф, мобільність в Україні зараз є серйозним завданням, який нелегко вирішити під час бойових дій та обмежених ресурсів. Імпортер уже багато років підтримує роботу «СОС Дитячі Містечка Україна». Тож компанія вирішила допомогти й цього разу, забезпечивши ресурсами та мобільністю тих, хто допомагає дітям. 

«Соціальна місія є вкрай важливою для нас у цей нелегкий для країни час, тож ми вважаємо своїм обов’язком допомагати посильно найбільш вразливій категорії населення — нашим дітям. За 7 років співпраці ми реалізували безліч спільних проектів, починаючи від створення спортзалу для дітей до придбання трактора для прибирання території благодійної організації. Ми впевнені, що автомобілі допоможуть соціальним працівникам швидко та безпечно прибувати у місця, де їх допомоги діти зараз чекають найбільше», — зазначив Йозеф Граф. 

«СОС Дитячі Містечка Україна» почала роботу ще 2003 року, і працює над тим, аби упереджувати сирітство в Україні, розвивати сімейні форми виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування, а також аби підтримувати молодь, що виходить з-під опіки. Організація є членом міжнародної федерації SOS Children’s Villages International (SOS Kinderdorf) та працює відповідно до конвенції ООН про права дитини.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук