10 корисних сайтів для кандидатів та рекрутерів в ІТ

Marketing segmentation, target audience, customers care, customer relationship management (CRM), human resources and customer analysis concepts. Businessman work on computer with virtual display, office in background, wide banner composition.

Спеціалістка рекрутингової агенції Don’t Panic Recruiting Agency Карина Стопачинська поділилась в LinkedIn добіркою посилань, які можуть бути корисними в роботі рекрутерам та кандидатам у їх пошуках. AIN.UA розширив його пропозиціями з коментарів до посту.

  1. Ukrops – товариство українських девопсів. В ньому вже майже 4000 членів. Головне правило – бути адекватним.
  2. Glossarytech – CV-сканер, який пояснює найрідкісніші технології простою мовою, та підкреслює технічні терміни відразу на сторінці браузера, тому не потрібно гуглити, що означає та чи інша технологія. Доступний у вигляді плагіну для Chrome або можна шукати терміни прямо через пошук на сайті.
  3. ITExpert Recruiting – Telegram-канал IT-рекрутингової компанії ITExpert. Тут ви можете знайти поради з рекрутингу та сорсингу.
  4. People First Club – професійний клуб рекрутерів та HR з розкладом івентів у сфері, атакож статтями та лекціями експертів у галузі.
  5. Job_IT_Junior – Telegram-канал для джуніорів від Don’t Panic Recruiting Agency, де можна знайти першу роботу.
  6. SocialTalent – платформа для навчання та підвищення кваліфікації рекрутерів.
  7. Joberz – метчингова платформа для підбору за soft та hard skills.
  8. It_job_ua – Telegram-чат, в якому рекрутери можуть розміщувати свої вакансії, а кандидати – знаходити цікаві пропозиції з перших рук.
  9. UsingEnglish – сайт, де на якому можна безкоштовно підтягнути ділову та технічну англійську.
  10. FluentExpress – швидке коригування тексту англійською від носіїв мови.
Майя Ярова: Редактор AIN.UA, також — шеф-редактор AIN.Capital — окремого видання про tech-екосистему центрально-східної Європи, що виходить англійською мовою. Пишу про українські бізнеси, стартапи, продуктові та аутсорс-компанії. Для зв'язку: Пошта | LinkedIn | Facebook
Related Post