З’явилась база українських фільмів для легального перегляду

1
Читати на RU

Український інститут у партнерстві з компанією Usheru запустили сайт ukrainefilms.com, який знайомить світового глядача з українським кіно. На платформі можна знайти понад 600 українськими фільмів і отримати посилання на легальний перегляд.

  • Сайт ukrainefilms.com знаходить, де можна переглянути той чи інший український фільм залежно від геолокації людини.
  • Користувачам пропонують перегляд у кінотеатрах різних країн та міст, якщо йдуть активні покази стрічки. Або ж онлайн, якщо вона є на VOD-платформах країни перебування.
  • Наразі сайт працює у тестовому режимі.

«Війна в Україні завдала шкоди всім сферам українського життя, зокрема й кінематографу. Наша команда хотіла б трохи допомогти, тому ми долучилися до розвитку сайту, аби продемонструвати та просувати українську креативну галузь на світовій арені», — зазначив Олівер Феган, співзасновник та CEO Usheru.

Usheru — це маркетингова технологічна компанія, орієнтована на кіно та розваги, яка дає змогу кінонорганізаціям, дистриб’юторам, студіям і культурним проектам по всьому світу будувати прямі та змістовні відносини зі своєю аудиторією.

Залишити коментар

Коментарі | 1

  • Безкорисний сервіс, інформативність менша ніж на піратських сайтах, та стрімінгових площадках, ще й виглядає як студентський проект.
    Список фільмів я можу переглянути будь де, у чому фішка?

Пошук