Реферальна програма від фонду Burner: як отримати $10 000 за рекомендацію проектів для інвестування?

У травні 2022 року міжнародна продуктова ІТ-компанія Boostа запустила в Україні новий фонд — Burner. Зараз він активно шукає амбітні команди для розширення свого інвестиційного портфеля і пропонує до $10 000 тим, хто порекомендує проект, з яким у фонду станеться perfect match. Ярослав Свиридюк, керівний партнер Burner, розповів AIN.UA детальніше про нову реферальну програму фонду: у чому її суть, які стартапи можуть стати частиною портфоліо та як отримати винагороду за вдалу рекомендацію.

Чому і як зʼявився Burner

Міжнародна продуктова ІТ-компанія Boosta почала розвивати напрямок інвестицій у стартапи у 2017 році. У її портфелі — понад 10 проектів, серед яких: маркетплейс цифрового дизайну MasterBundles, SEO-агенція SeoProfy, iGaming-компанія AdlerTeam та інші. Новий фонд Burner, який Boosta запустила у травні 2022 року, став логічним продовженням інвестиційної діяльності компанії. 

У певний момент засновники Boosta відчули, що компанія має достатньо експертизи та ресурсів, щоб допомогти молодим командам покращити свій продукт та вийти на нові бізнес-ринки. Частково плани щодо відкриття фонду загальмувало вторгнення росії. Але ж війна не повинна зупиняти економіку, вона, навпаки, має стати каталізатором її росту та розвитку. Зараз важливо прискорити відновлення бізнесу та створити нові можливості для українців. 

коментує Ярослав Свиридюк.

У які проекти інвестує Burner

Фонд фокусується на прибуткових або близьких до прибутковості компаніях. Особливу увагу Burner приділяє traffic-driven-проектам, які працюють у B2C чи B2C2C-форматах у напрямках: iGaming, Finance/PDL’s, Crypto, Dating, AdTech, SEO & affiliate marketing tools, Mobile Apps, Autо. 

У пріоритеті фонду стартапи, що оперують на ринках Північної Америки (США, Канада), Західної Європи, а також Австралії та Нової Зеландії. Мінімальний об’єм ринку — від $300 млн.

Варто особливо наголосити, що Burner надає перевагу засновникам з України та не приймає заявки від проектів, які знаходяться на території росії та білорусії.

Реферальна програма: суть та умови

Наразі Burner активно шукає проекти для розширення свого інвестиційного портфеля. З цією метою ми створили та запустили реферальну програму, яка дозволяє отримати до $10 000 за рекомендацію стартапу, якщо фонд надалі укладе з проектом угоду. 

Ми живемо в унікальний час, коли для успішного старту проекту треба мати лише інвестиційно привабливу бізнес-ідею, експертну команду та протестовану unit-економіку. За все інше подбає Burner. Ми допомагаємо фінансово, ділимося своїми ресурсами та експертизою. Наша мета — знайти тих, хто розвиває власний traffic-driven-проект і хоче виростити його в 100 разів разом з нами. Допоможіть нам у пошуках, а ми за це з радістю віддячимо. Це крута win-win-стратегія, яка дарує можливості всім!

підкреслює Ярослав Свиридюк, керівний партнер інвестиційного фонду Burner

Як працює програма? 

  1. Ви рекомендуєте проект, який вважаєте перспективним та релевантним для інвестування. 
  2. Фонд проводить прескринінг і у випадку, якщо проект нас зацікавив, ми попросимо вас допомогти з організацією знайомства. Тож важливо, щоб ви мали контакти засновників або ключових стейкхолдерів проекту. 
  3. Далі — етап узгодження важливих деталей та переговорів. 
  4. І — ура! Якщо perfect match між Burner та проектом відбувся й угода закрилася, впродовж 60 днів фонд оплачує вам реферальну комісію.

Яка сума винагороди?

  • $5000 за рекомендацію компанії на стадії pre-seed, seed, pre-A (інвестиції до $1 млн);
  • $10000 за рекомендацію компанії на стадії Growth, Series A/B/C (інвестиції понад $1 млн).

Також умови передбачають, що:

  • Рекомендація буде релевантною, якщо фонд не вів прямі перемовини з проектом щодо інвестицій протягом попередніх 12 місяців.
  • Якщо один і той самий проект порекомендують різні партнери, комісію отримає той, хто організував знайомство першим.

Якщо ви вже знаєте стартап, який підсилить інвестиційний портфель Burner, надсилайте листа з рекомендацією на пошту [email protected] або заповнюйте форму на сайті

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук