Microsoft представив редизайн хмарного сервісу OneDrive

Читати на RU

9 серпня 2022 року Microsoft відзначила 15-річчя хмарного сервісу зберігання файлів – OneDrive. Подію компанія вирішила відзначити редизайном, що має спростити юзерам роботу з власними матеріалами, а також новими функціями. На це звернуло увагу видання The Verge.

  • Як зазначили в Microsoft, «найближчими місяцями» юзерам стане доступна нова початкова сторінка під назвою OneDrive Home. Вона буде нагадувати панель моніторингу в онлайн-версії Office, та матиме на меті спростити юзерам відстеження роботи з файлами.
  • Як і в Office, у OneDrive Home вони будуть упорядковані по тому, як давно їх відкривали. Над списком також додали фільтри, які дозволятимуть сортувати документи за типами файлів Word, Excel, PowerPoint та PDF.
Зображення: Microsoft
  • З‘явився новий стовпець «Активність», а у лівій частині головного екрана Microsoft додала розділ швидкого доступу, де можна знайти і закріпити найчастіше використовувані файли.
  • З оновленням у OneDrive з‘являться фотоісторії, які працюватимуть за аналогією Instagram Stories. Вони підтримуватимуть коментарі, реакції та сповіщення. Спершу Microsoft запустить функцію в Австралії, а до кінця 2022 року вона має стати доступною юзерам в США та інших регіонах.

Згідно з даними компанії, за останні п’ять років кількість активних користувачів OneDrive збільшилася на 240%. В 2022 році сервіс позиціонують як основну систему для роботи з усіма файлами в Microsoft 365. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук