В Україні запустили видавництво винятково електронних книжок

Читати на RU

В Україні запустили перше видавництво електронних книг – OLEAN. Про це повідомляє видання «Детектор Медіа». Видаватимуть, зокрема, книжки про підприємництво, бізнес, соціальну взаємодію, психологію.

  • Запустили видавництво Олена Новіцька та Анна Свиридюк. Електронний формат вибрали через екологічне питання, відсутність витрат на друк, а також з метою надати доступ до більшої кількості книжок рідною мовою українцям, які перебувають за кордоном.

«Наше дослідження цільової аудиторії показало, що до електронних книжок сьогодні ставляться як до дешевшого, а то й зовсім безплатного додатка до паперової книжки. Наразі ми є першим видавництвом в Україні, чия бізнес-модель побудована на виданні винятково електронних книжок»,  додають в OLEAN.

  • Співзасновниці зазначають, що відкриватимуть аудиторії нові імена. На момент публікації вже тривають переговори з кількома польськими та мексиканським авторами.

«Ми помітили, що на українському ринку переважають переклади ділової літератури з англійської мови, а от іспанські, мексиканські, польські, французькі, китайські автори, на нашу думку, несправедливо обділені увагою», – пояснюють у видавництві.

  • Перші пʼять книг планують видати до кінця 2022 року. Тематика: підприємництво, бізнес, соціальна взаємодія, психологія, архітектура, нерухомість, освіта та культура тощо.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук