WePlay Esports потрапив у шорт-лист премії Ragan’s Video, Visual & Virtual Awards 2022

Щороку Ragan’s Awards відзначає найуспішніші відеоматеріали, візуальний дизайн і віртуальні події, яким вдалося привабити аудиторію дистанційно. Цього року WePlay Esports став фіналістом у категорії «Найкращий livestream-захід» із кейсом WePlay AniMajor.

WePlay AniMajor – це Major-турнір, що пройшов 2-13 червня 2021 року на WePlay Esports Arena Kyiv в Україні у рамках Dota Pro Circuit під час глобальної пандемії COVID-19. Попри суворі санітарні обмеження та відсутність живої аудиторії, подія увійшла в історію як найпопулярніший мажор з Dota 2 в епоху пандемії. Згідно зі статистикою Esports Charts, турнір зібрав 647 214 глядачів, а загальна кількість годин перегляду склала понад 37 мільйонів.

Максим Білоногов, chief visionary officer і генеральний продюсер WePlay Esports. Фото: WePlay Holding

«Можна подумати, що суттєвої різниці між організацією офлайн- та онлайн-заходу немає. Проте атмосфера LAN-турніру з глядачами просто неймовірна. Нашим завданням було створити подію, що запам’ятається нашим глядачам назавжди, навіть якщо вони не зможуть бути присутніми особисто. Музика, декорації, AR та інші деталі допомогли створили новий світ, у якому наші глядачі хотіли залишитися якнайдовше. Визнання нашої роботи є дуже важливим для нас саме зараз, коли через російське вторгнення неможливо повторити цю подію в Києві», – коментує Максим Білоногов, chief visionary officer і генеральний продюсер WePlay Esports.

Олена Дальска-Латошевіч, директорка з PR та комунікацій WePlay Holding. Фото: WePlay Holding

«Понад 50 років Ragan’s Awards відзначає професійність у внутрішніх і зовнішніх комунікаціях, і наша команда дуже рада опинитися серед номінантів на цьогорічну нагороду. Бути у списку пліч-о-пліч зі всесвітньо відомими брендами, чиїми кейсами захоплюється цілий світ – велика гордість для нас. Визнання наших зусиль провідними фахівцями галузі неймовірно мотивує на нові досягнення, а також реалізацію нових кіберспортивних проєктів», – коментує Олена Дальска-Латошевіч, директорка з PR та комунікацій WePlay Holding.

Переможців Ragan’s 2022 Video, Visual & Virtual Awards буде оголошено 24 серпня 2022 року. Їх обиратиме відповідальне журі, яке має величезний досвід у сфері комунікацій.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук