Roosh Ventures інвестував в американський ігровий AI-стартап Regression Games

Читати на RU

Американський ігровий та кіберспортивний AI-стартап Regression Games повідомив про залучення $4,2 млн seed-інвестицій. Раунд очолила американська венчурна компанія New Enterprise Associates, а також прийняли участь американські Andreesen Horowitz (a16z), BBQ Capital та приватні інвестори. Також до фінансування долучилися Roosh Ventures.

  • Стартап Regression Games був заснований Аароном Вонтелем у травні 2022 року. Він розробляє платформу для ігор на основі штучного інтелекту (AI). Тут у гравців замість традиційних контролерів, мишки та клавіатури — алгоритми машинного навчання. Платформа Regression Games дозволить писати код та створювати AI-моделі, що керуватимуть персонажами та мінятимуть хід ігор в режимі реального часу.
  • У лютому разом із GR Capital Roosh Ventures взяв участь у раунді серії С, в результаті якого французький фінтех Alma залучив €115 млн інвестицій. Всього в їх портфелі вже понад 20 компаній, серед яких Deel, Oura Ring, Facemoji, Playco.
  • Regression Games планує використати свіжі інвестиції, щоб збільшити свою команду інженерів та прискорити розробку платформи. Її можна буде інтегрувати як в уже створені ігри, так і в оригінальні, розроблені Regression Games.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук