Новий iPhone 14 покажуть 7 вересня, продаж — з 16 вересня

Читати на RU

Видання Bloomberg отримало інформацію по наступній презентації компанії Apple, де покажуть iPhone 14.

  • Презентація відбудеться 7 вересня.
  • Основна новинка — iPhone 14. Як завжди це скоріш за все буде кілька моделей: iPhone 14, iPhone 14 mini, iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max.
  • Вже 9 вересня у десятках країн почнуться передзамовлення, чи зміниться мінімальна ціна через інфляцію — невідомо.
  • Продажі у країнах першої хвилі стартують вже 16 вересня. Останнім часом нові iPhone приїжджають в Україну швидко, але через повномасштабне вторгнення росії ситуація може сильно змінитись: наприклад, нових офіційних MacBook Air на чіпі M2 в Україні досі немає, за словами джерел AIN.UA через офіційних ритейлерів — невідомо коли будуть.
  • На презентації також можуть показати Apple Watch Series 8, а також новинку Apple Watch Pro. Окрім того, Apple нагадає про iOS 16 та назве дату офіційного релізу нової мобільної операційної системи (бету поставити можна вже).

За інформацією джерел Bloomberg, презентація нового iPhone 14 пройде без глядачів у вже традиційному форматі записаного наперед відео. Команда Apple вже відзняла частину презентації за останні кілька тижнів. Якщо план зйомок порушиться, компанія може змінити фінальні дати презентації, але зазвичай новий iPhone показують ближче до початку місяця, тому в Bloomberg певні, що дата змінюватись не буде. В Apple традиційно інформацію не коментують і дату анонсу не називають.

iPhone 14

Зображення нових iPhone 14 немає, але Bloomberg стверджує, що великих змін очікує iPhone 14 версії Pro. Звісно, буде новий потужний процесор, а також традиційно велике оновлення камер. Але найважливіше — можливо у верхній частини екрану зникне виріз. Замість нього Apple залишить лише окреме віконце для камери та для датчику Face ID. Це дозволить збільшити видиму частину дисплея. Також очікується, що Apple зможе покращити батарею та збільшити тривалість роботи нових смартфонів. Великих змін у базових моделей iPhone 14 не очікується.

Як стверджує Bloomberg, компанія Apple досі робить основну частину своїх прибутків саме на продажах смартфонів iPhone.


Очікується, що цієї осені Apple також представить нові моделі iPad, а також нові комп’ютери Mac. Але це буде не раніше жовтня.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук