У «Цитрусі» знижки до 55% на ґаджети для навчання

1

Готуйтеся до нового навчального року з «Цитрусом». У них для цього є все необхідне, ще й зі знижками до 55%!

Враховуючи, що цього року частина дітей ходитиме до школи, а частина — навчатися онлайн, «Цитрус» зробили добірку корисних і важливих ґаджетів на будь-який випадок. 

З ними освітній процес буде зручнішим і комфортнішим, а головне — цікавішим. 

1. Смартфон realme 9 Pro Plus 8/256GB 

Потужний і витривалий. Тримає заряд весь день, підтримує всі програми і круто фотографує. Все, що потрібно, щоб завжди залишатися на зв’язку і ділитися враженнями з близькими та світом. А ще в нього міцний корпус та екран, які стійкі до падінь та ушкоджень. 

2. Дитячий годинник-телефон з GPS трекером Elari FixiTime FUN 

Незамінна річ, адже завдяки їй ви будете завжди знати, де знаходиться ваша дитина і вона завжди зможе з вами зв’язатися. Адже якщо дитина опиниться в зоні, де мобільний зв’язок недоступний, SIM-картка автоматично шукатиме мережу з найсильнішим сигналом. З таким годинником спокійніше відпускати дитину до школи чи залишати одну вдома — ви завжди будете знати, що з нею відбувається. 

3. Рюкзак Divoom Backpack-M

Інноваційний рюкзак зі світлодіодним екраном, на який можна транслювати різні картинки та анімації, точно оцінять всі школярі. Рюкзак дуже практичний і місткий. У нього помістяться не лише всі необхідні книжки й зошити, а й ноутбук. А завдяки регульованим ременям його дуже зручно носити, зберігаючи рівну поставу. 

4. realme Pad mini 3/32GB Wi-Fi

Надтонкий і зручний планшет, з потужним акумулятором. З ним можна навчатися будь-де, підключаючись до Zoom чи виконуючи домашку. 8,7-дюймовий екран із співвідношенням площі екрана до корпусу 84,59% має 3 види захисту очей, знижуючи їх втомлюваність. 

5. Електросамокат Like.Bike One

Проїжджає на одному заряді до 25 км — цього достатньо, щоб вільно пересуватися протягом дня. Він легкий і мобільний, ним зручно їздити до школи чи в універ. Тільки не забувайте про захист, у нас, до речі, є безліч аксесуарів для цього. 

6. Бездротові навушники AIR MUSIC BudsLive

Завдяки своїй малій вазі та ергономічній формі, вони майже не відчуваються у вухах. Забезпечують чистий якісний звук, що особливо важливо для тих, хто навчається онлайн. З ними можна поринути у навчання з головою, як-то кажуть, не відволікаючись на навколишній шум.  

7. Фітнес-трекер Xiaomi Mi Smart Band 6 

Стильні, яскраві та функціональні. З ними заняття спортом стануть ще продуктивнішими та цікавішими. А моніторинг здоров’я простішим і доступнішим. Прищеплюйте дітям корисні звички, мотивуючи їх до здорового та активного життя. 

8. Настільна смартлампа Yeelight Serene Eye-Friendly Desk Lamp Pro

Інноваційна розумна лампа, яка подбає про зір вашої дитини. Вона рівномірно розподіляє світло та блокує до 99.9% синього випромінювання, захищаючи очі від надмірного напруження та перевтоми. 

9. Ноутбук Lenovo IdeaPad 3 15ADA05 Platinum Grey

Ідеальний варіант для продуктивного навчання і розваг. Завдяки легкій вазі, всього 1,85 кг, та автономній роботі до 9-ти годин, його зручно брати з собою. А 8 ГБ оперативної пам’яті та процесор AMD Ryzen 3 3250U забезпечать швидку роботу і функціональність. Додатковим плюсом є яскравий антибліковий екран, який подбає про захист очей. 

10. Samsung Galaxy A32 A325F 4/64GB Black 

Функціональний смартфон, який тримає заряд до 2-х днів. З ним ваша дитина зможе не лише залишатися на зв’язку, а й слухати онлайн-уроки і підтримувати спілкування з друзями. Молодь особливо цінує його за здатність робити круті знімки, завдяки камерам зі штучним інтелектом. 

11. Телевізор Gazer 43″ 4K Smart TV

Цей телевізор може стати інтелектуальним центром дитячої кімнати. Завдяки операційній системі Android його можна використовувати і для розваг, і для розвитку. Має вихід в Інтернет і підтримує всі додатки та платформи з контентом, а ще ним можна керувати за смартфона — все, що потрібно сучасним дітям. 

12. Диск Star Wars Squadrons

Не забудьте подбати й про відпочинок, придбавши цю захопливу гру для PS4, в якій можна стати пілотом космічного винищувача. Удосконалюйте свій корабель, розподіляйте енергію між його системами та знищуйте ворогів у стратегічних космічних битвах. 

Гра однаково цікава як для дітей, так і для дорослих. 

Щоб ознайомитися з іншими акційними товарами, переходьте на наш сайт. Починайте новий успішний навчальний рік разом з «Цитрусом!». 

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук