Українські гравці зможуть перенести акаунти World of Tanks на європейські сервери

Читати на RU

Українські гравці World of Tanks, World of Warships і інших ігор компанії Wargaming зможуть перенести свої акаунти з регіону СНД на європейський. Про це AIN.UA повідомили у пресслужбі компанії-розробника.

  • При перенесенні облікового запису гравцеві збережуть прогрес, принципи ціноутворення, а також ключовий набір сервісів, до яких звикли гравці. Перенести акаунт можна буде з вересня 2022 року.
  • Для гравців World of Tanks на європейському сервері також буде доступна українська локалізація.
  • Ціни в преміум-магазині для українських гравців будуть на рівні старого регіону та залишаться у гривнях.
  • У росії і Білорусі гра отримає окремий ігровий клієнт і змінить назву на «Мир Танков», а World of Warships — на «Мир Кораблей».
  • Можливість перенесення акаунту буде доступна і для інших ігор цього розробника. Українським гравцям мобільної World of Tanks Blitz запропонують змінити регіон на європейський, а для гравців з росії і Білорусі стане доступна окрема гра Tanks Blitz, оперуванням якої займатиметься Lesta Games.
  • Можливість трансферу облікового запису буде доступна й для World of Warplanes, яку розробила та підтримує київська студія Wargaming. Сервер, де грають гравці з росії та Білорусі, компанія відключить у грудні 2022 року.

Нагадаємо, у квітні 2022 року компанія Wargaming заявила, що йде з ринків росії та Білорусі, закриває свій мінський офіс. Wargaming провела стратегічний аналіз операційної діяльності у всьому світі. Компанія прийняла рішення, що не володітиме чи оперуватиме бізнесом у росії та Білорусі надалі.

А в липні стало відомо, що Wargaming продала свій російський бізнес російському топ-менеджеру Малику Хатажаєву.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук