WordleBot, який аналізує гру Wordle, пропонує нове «перше слово» для перевірки

Читати на RU

У квітні The New York Times, якій належить Wordle, представив WordleBot як «вашого помічника», що допомагає аналізувати гру. У серпні вийшов WordleBot 2.0, до якого команда внесла деякі оновлення. Розповідаємо, що змінилося.

WordleBot – це інструмент, який аналізує вашу завершену гру Wordle і робить корисні висновки його для вас. Бот допомагає стати кращим в грі.

Однією з найбільших змін є те, що бот більше не обмежує свій аналіз кількістю слів із п’яти літер, тобто він думає більше, як звичайний гравець. Раніше бот не зарахувати вгадування законного слова, яке не є одним із відомих рішень Wordle, що може здатися несправедливим. Тепер у бота є власний словник із приблизно 4500 слів, а не 2300, як це було раніше.

Ось інші важливі оновлення, які опублікував The New York Times:

  • Тепер слово SLATE є першим вибором WordleBot у звичайному режимі, а не CRANE, як раніше. І LEST — у важкому режимі, а не DEALT.
  • Раніше WordleBot оцінював припущення, які розділяли решту рішень на групи. Тепер він оцінює припущення, які розкриють найбільше інформації про слова, що можуть залишитися.
  • Тепер бот оптимізує загальну кількість нової інформації, яку ви надаєте. Точніші припущення покращують ваш рейтинг.
  • Для кожного кроку WordleBot покаже вам, як ваш вибір порівнюється з припущеннями гравців, які зіткнулися з такою ж ситуацією, як і ви, а також те, як швидко ці користувачі в середньому розгадали головоломку.
  • Тепер ви можете використовувати WordleBot будь-де, у будь-якому браузері чи пристрої, якщо ви ввійшли у свій обліковий запис Times. Wordle залишається безкоштовним для всіх, але WordleBot лише для підписників.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук