Українська студія випустила гру, де треба розстрілювати Путіна в космосі

Читати на RU

Українська студія Bunker 22 випустила гру, в якій замість монстрів потрібно розстрілювати основних дійових осіб путінізму у космосі — Putinist Slayer. Її днями опублікували на Steam, вона коштує 139 грн, а усі прибутки з продажів розробники обіцяють віддати на ЗСУ.

  • Гравцеві пропонується грати за когось із позитивних персонажів: Володимира Зеленського, Анджея Дуду, Бориса Джонсона, навіть Ілона Маска, і проти поганих персонажів: від Путіна і до Лукашенка зі Скабеєвою. Для трейлера гри автори використовували діпфейк-відео з Путіним.
  • Сюжет гри стартує від розорення Києва у 1167 році засновником Московії, князем Андрієм Боголюбським через злочини СРСР проти України і до сьогодення.
  • Розробники кажуть, що їхня гра спрямована передовсім на західну аудиторію: в такий спосіб вони хочуть залучити її до допомоги армії. Українських користувачів вони закликають донатити напряму в офіційні волонтерські фонди:

«Прибутки від продажів гри буде спрямовано на допомогу Збройним Силам України, про що ми будемо регулярно звітувати. Одна з цілей проекту — залучення коштів для наших військових від західної аудиторії. Українців ми закликаємо перш за все напряму донатити в офіційні волонтерські  фонди допомоги армії», — говорять автори гри.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук