«Укрпошта» запускає абонемент на марки

Читати на RU

«Укрпошта» запускає філателістичний абонемент для мешканців будь-якого регіону України. Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

  • Смілянський зазначив, що придбати абонемент можна в магазині поштового оператора за посиланням, однак поки такого товару там немає.
  • Перші 7000 замовників матимуть можливість придбати альбом для марок одночасно з абонементом.
  • Абонемент коштує 150 гривень на місяць.

Абонемент створений для тих, хто хоче придбати марку, але не має часу стояти в черзі або не встигає замовити онлайн, не мешкає у Києві і не має змоги стояти в черзі, щоб отримати конверт першого дня з печаткою. А також для тих, хто бажає гарантовано мати всі випущені марки, навіть лімітовані випуски.

Ось як це працює: ви сплачуєте 740 гривень за набір марок місяця. День Незалежності: марка + конверт першого дня з маркою. Патрон: блок з 8 марок, 2 конверта першого дня з марками та печатками, 2 художніх конверта та листівка.

З 28 червня запрацював офіційний онлайн-магазин «Укрпошти» на Amazon. Це вже другий онлайн-магазин поштового оператора на міжнародних маркетплейсах, який «Укрпошта» запускає, щоб зробити покупку українських марок простою та доступною для покупців з усього світу – раніше «Укрпошта» також запустила магазин на eBay. Крім того, поштовий оператор оголосив конкурс на вибір партнера по запуску першої української NFT-марки «Русскій воєнний корабль, іді…!».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук