Благодійна платформа Newkraine запускає проєкт з відбудови житла для мешканців села Мощун

На початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну ​​село Мощун стало одним із форпостів, який допоміг ЗСУ зупинити ворога та не дати йому захопити Київ. Мешканці Мощуна героїчно чинили спротив окупантам. Натомість армія вбивць вщент зруйнувала будинки та майно місцевих жителів.

Через посилену увагу суспільства до більших населених пунктів, як Буча чи Ірпінь, мешканці Мощуна залишаються без необхідної підтримки від держави та організацій.

Тому допомога мешканцям Мощуна стала викликом та завданням для платформи Newkraine.

Що таке Newkraine?

Newkraine – це глобальна платформа, що об’єднує благодійні проєкти, свідомих людей та небайдужих інфлюенсерів заради відродження України.

Головна мета Newkraine – відбудувати зруйноване житло та бізнес, піклуватися про фізичний та ментальний стан українців, відновити красу міст та містечок, допомогти вразливим групам населення та подолати наслідки жахливої війни.

«У кожного з нас були різні плани на майбутнє. Але коли у наш спільний дім прийшла велика біда, ми згуртували наші таланти й ресурси, щоб допомогти Україні та її громадянам повернутися до нормального життя», – розповідає Ярослав Штадченко, директор та співзасновник благодійної платформи Newkraine.

Патронами Newkraine стають відомі люди, які готові застосувати власний вплив, щоб допомогти нам якнайшвидше зібрати необхідні кошти.

Олександр Усик, український боксер, чемпіон світу та Олімпійських ігор – патрон проєкту з відбудови будинків для мешканців Мощуна.

Більше про проєкт «Мощун» від Newkraine

Newkraine збирає 13,8 мільйона гривень, щоб подарувати мешканцям села Мощун 10 будинків до приходу найхолоднішої зими. Як тільки необхідні кошти на пілотний проєкт будуть зібрані, платформа розпочне проєкт відбудови ще 300 будинків.

10 будинків за інноваційною ергономічною технологією компанії Qhome будуть побудовані з використанням міцного, якісного та безпечного матеріалу.

Модульне житло стане не просто тимчасовим прихистком для родин з Мощуна, а повноцінним домом на кілька десятиліть.

Кожен будинок буде оснащений усім необхідним для життя: електромережею та водопостачанням, побутовою технікою та сантехнікою, зручними меблями та затишними дрібничками.

Важливо, що у разі повторної небезпеки будинки можливо транспортувати у безпечне місце чи передати іншим постраждалим родинам.

Але все це неможливо без тебе!

Долучайся до Newkraine вже зараз. Встигни допомогти родинам з Мощуна опинитися вдома до приходу зими.

Відбудуємо країну разом! Бо хто, як не ми?

Дізнайся більше та зроби донат на сайт newkraine.foundation, а також у соціальних мережах: Instagram, Telegram, Facebook.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук