Apple проведе презентацію Far Out вже 7 вересня. iPhone 14, нові Apple Watch та iOS

Читати на RU

Apple оголосила, що проведе прес-конференцію Far Out, на якій очікується анонс нових iPhone, вже 7 вересня о 13:00 за східним часом. Як повідомляє CNBC, крім iPhone Apple також може анонсувати нові моделі Apple Watch і AirPods.

Що ж покажуть на презентації?

Очікується, що Apple випустить чотири нові моделі iPhone 14. Нові пристрої матимуть покращені камери, а дорожчі версії iPhone 14 Pro можуть мати менший, порівняно з актуальними iPhone, виріз у верхній частині дисплея і, як повідомляли раніше, матимуть технологію always-on displays.

Apple також може анонсувати нові моделі Apple Watch, ймовірно, під назвою Series 8. У липні Bloomberg заявляв, що Apple також планує випустити більш дорогу та «професійну» версію Apple Watch. Звіти свідчать, що Apple може включити датчик температури тіла в моделі цього року, що допоможе в відстеженні сну.

Apple також зазвичай випускає нову версію iOS для iPhone після вересневої події. Цього року програмне забезпечення, скоріш за все, включатиме можливість налаштувати екран блокування телефону та можливість скасувати надсилання або редагувати iMessages.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук