«Аж дихати легше»: добірка очищувачів повітря від «Цитрус»


На вулиці вирують пилові бурі, квітне буйним цвітом амброзія, а в новинах взагалі пишуть про критичне погіршення якості повітря у багатьох містах України. Без паніки, у «Цитруса» є рішення! 

Перетворіть свій дім на безпечну оазу з чистим і свіжим повітрям з очищувачами повітря від «Цитруса». 

Ці ефективні та технологічні пристрої захистять вас і вашу родину від 99,9% забруднень. Новітні фільтри справляються з найменшими частинками розміром 0,003 нм. Пилок, спори цвілі, бактерії та віруси, пилові кліщі, віруси, неприємні запахи, легкі органічні сполуки – видаляється все. 

Регулярне очищення повітря в кімнаті є ефективною профілактикою респіраторних захворювань, проявів алергії та астми. А ще це просто приємно. Згадайте свої відчуття від подорожі в гори чи на море, чи просто за межі міста, коли кожен подих наповнює енергією – з очищувачами повітря така атмосфера пануватиме у вашій кімнаті. 

Автоматичні датчики будуть постійно сканувати стан повітря в приміщенні та сповіщати вас у разі його погіршення. Для цього на пристроях є світлові індикатори, а деякі ще й до смартфону підключаються. Як, наприклад, очищувач повітря PHILIPS

Користуватися пристроями дуже просто завдяки автоматизованим інтелектуальним режимам. Найскладніше, що на вас очікує, – це вибір, який саме очищувач придбати, адже в «Цитрусі» їх дуже багато. Рекомендуємо почати ознайомлення з Xiaomi SmartMi Air Purifier P1 Silver чи Philips Series 800 AC0820/10. Це оптимальні варіанти за ціною, й за функціональністю. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук