Українська онлайн-школа Mathema.me запустилась в Польщі

Читати на RU

Онлайн-школа математики Mathema розпочала роботу на польському ринку. В липні проект розпочав проводити навчання для польських учнів і станом на сьогодні провів близько 100 індивідуальних занять. Про це AIN.UA розповів співзасновник Mathema.me Віталій Шкіль.

  • Mathema.me — це українська онлайн-школа математики для учнів 1-11 класів.
  • Плани щодо запуску в Польщі в команди були ще до початку повномасштабної війни. Повноцінно стартувати на польському ринку збиралися в квітні.
  • Зараз в Mathema.me розпочали тестувати ринок: найняли базову команду для запуску, переклали сайт і почали тестувати рекламу.
  • Ознайомлення з ринком зайняло два місяці, і в липні почалися перші платні уроки.

«Для нас Польща — це майданчик тестування запуску на новому ринку. Вже до кінця року ми хочемо використати цей досвід для запуску школи в Іспанії, що також відкриє нам дорогу на ринок Латинської Америки», —  каже Шкіль.

Він також додав, що для проекту це був перший запуск на новому ринку, тому запускались в дуже сирому вигляді по принципу MVP — мінімальна адаптація сайту, переклад креативів і запуск рекламних кампаній. В компанії зрозуміли, що Польща — це хоч і схожий, але все ж інший ринок.

Наприклад, поляки з недовірою ставляться до проектів, які не надають можливості платити відомими в Польщі платіжними методами — Blik та przelewy24. Також поляки дуже уважно ставляться до відгуків і, за результатами тестів, значно чутливіші до ціни.

Зараз ціль — отримати 30 активних учнів в Польщі до кінця вересня. В українській школі Mathema.me навчається близько 1000 учнів, для яких сумарно провели вже 46 000 індивідуальних уроків. Близько 30% нових учнів школи — це українські діти, які вимушено виїхали в Європу, проте хочуть навчатися за українською програмою.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук