«Банк Власний Рахунок» інтегрував чеки з супермаркету у мобільний додаток

«Банк Власний Рахунок» зробив відображення електронних чеків з магазину у своєму додатку. Звичайно в першу чергу, це чеки із супермаркетів «Сільпо». 

Чому це круто? 

«Банк Власний Рахунок» турбується про своїх гостей, та робить мобільний банкінг ще зручнішим і додає нові сервіси. 

За допомогою електронних чеків ви зможете згадати, яке смачне тістечко, або вино купували позаминулого тижня, або купували другу щось із продуктів та забули скільки це коштувало. А ще — скільки грошей зекономили, купивши йогурт за акцією «Ціна тижня». У чеку є вся необхідна інформація про ціни на товари та знижки.

Важливо! Чек нікуди не зникне. Тож, всю інформацію про покупки та передбачення від «Сільпо» ви зможете перечитувати у будь-який зручний час.

І ще одна причина, чому це важливо: електронні чеки – це перший крок до того, щоб відмовитися від паперових та зберігати екологію.

Як знайти чеки?

Заходьте у додаток банку. Обирайте покупку у «Сільпо» у розділі «Історія». Далі – тапайте — «переглянути чек покупки». І вся інформація про тістечка та інші смаколики – у вас під рукою.

У чеку також можна легко подивитися кількість нарахованих балів у програмі «Власний Рахунок». Це ті бали, які раз на місяць перетворюються у бонус. Його можна витратити або на покупки у «Сільпо», або ж на допомогу ЗСУ.  

З карткою «Банку Власний Рахунок» ви отримуєте удвічі більше кешбеку балами у «Сільпо».

А ще, «Банк Власний Рахунок» зараз працює, щоб чеки з інших онлайн-магазинів теж були доступні для гостей. Слідкуйте за оновленнями від найтурботливішого банку країни.

Завантажуйте додаток, відкривайте картку онлайн та отримуйте 50 гривень бонусу на смачненьке у «Сільпо». Переходьте за посиланням зі смартфона.

Довідка

«Банк Власний Рахунок» – це необанк без відділень та частина екосистеми «Сільпо». Невдовзі банку виповнюється рік. За цей час гостями «Банку Власний Рахунок» стали понад 100 000 українців. 

Більшість з них користуються електронними платіжними картками. Окрім зручних та простих банківських послуг «Банк Власний Рахунок» дає своїм гостям подвійний кешбек балами на покупки в «Сільпо» та онлайн-супермаркеті shop.silpo.ua.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук