«Укрпошта» випускає благодійну марку «Пес Патрон»

Читати на RU

30 серпня 2022 року «Укрпошта» випускає першу благодійну марку «Пес Патрон». Як повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський, з продажу цієї марки компанія планує зібрати 1 млн євро на машину для розмінування. Оновлено: Ігор Смілянський повідомив про перенесення старту продажів нових марок на 1 вересня.

«Завтра, за численними проханнями, ми випускаємо марку «Пес Патрон». Але, крім того, що це крута марка, яка розповідає про те, як cапери, разом з Патроном, допомагають зберегти життя дітей і фермерів та забезпечують проходження судів — це перша офіційна благодійна марка країни. Разом з вами ми плануємо зібрати більше 1 мільйона євро на машину для розмінування, яка, можливо, не така красива, як Патрон, проте допомагає швидко розміновувати великі території», — зазначив Смілянський.

Решта коштів (крім 1 млн євро на машину для розмінування) компанія направить на підтримку притулків тварин по всій країні.

У марковому аркуші представлено 8 поштових марок із зображенням робочих буднів та життя Патрона, виготовлених на самоклейному папері. Тираж випуску — 1 млн аркушів. Вартість кожної поштової марки — 31 грн, з яких номінальна вартість — F (23 грн), а сума благодійного збору позначена на кожній марці знаком «+» і складає 8 грн. Відповідно, вартість аркушу — 248 грн, з яких 64 грн — благодійна складова. Придбати марки можна буде у всіх міських відділеннях поштового зв’язку, а також на офіційному онлайн-магазині Укрпошти та маркетплейсах.

Нагадаємо, раніше компанія оголосила про те, що запускає абонемент на марки.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук