Jooble шукає підприємців у свою стартап-студію Jooble Venture Lab

Читати на RU

В кінці травня українська продуктова компанія Jooble, яка розвиває міжнародний портал пошуку роботи, запустила інкубатор внутрішніх проектів в professional education та джоб-сферах. Тоді AIN.UA розповіли, що компанія планує проінкубувати більше 10 проектів за рік, інвестуючи в кожний від $100 000 до $2 млн. Наразі Jooble Venture Lab шукає фаундерів, які хотіли б долучитися до програми. Подати заявку можна тут.

Кому це цікаво

  • Стартап-студія Jooble Venture Lab орієнтована на ідеї у сфері професійного розвитку. Це може бути будь-що, що допомагатиме людям у пошуках роботи.
  • Важливо зазначити, що Jooble Venture Lab – це інкубатор внутрішніх проектів: всі стартапи-резиденти автоматично стають частиною компанії Jooble. Відповідно, пропозиція буде цікава фаундерам, які не готові відмовитися від стабільного працевлаштування, і в той же час хочуть спробувати розвивати свою бізнес-ідею.
  • Вимоги до кандидатів наступні:
    • C/C-1 level з експертизою у Product Development, Marketing або Business Development.
    • Підприємці з досвідом, що зараз у пошуках нових можливостей.
  • Людям з релевантними ідеями Jooble надасть усі необхідні ресурси для перетворення їх на реальність. Для підприємців це – можливість реалізуватися, не відмовляючись від переваг корпоративного життя. А для компанії – відкривати нові напрямки бізнесу у сфері працевлаштування.

«Ми хочемо розвивати експортний потенціал України і створювати продукти, якими користуються у всьому світі. Хочете спробувати або просто поговорити про цю можливість? 1 хвилина, щоб ознайомитись з ідеєю інкубатора і відправити посилання на свій профіль», – написав співзасновник Jooble Роман Прокоф’єв.

Результати з моменту запуску

У Jooble редактору AIN.UA розповіли, скільки проектів та підприємців вже долучилися до стартап-студії.

  • Jooble Venture Lab працює у двох напрямках – Startup studio та Partnerships. За 3 місяці з моменту запуску в стартап-студії 2 проєкти знаходяться в роботі на стадії proof-of-concept, ще 2 — на етапі дослідження, також 4 ініціативи поставили на паузу.
  • До команди нещодавно долучилося 4 підприємці з України, але географія пошуку на роль IT Entrepreneur охоплює всю Європу. Напрямок Partnerships передбачає стратегічне партнерство із зовнішніми стартапами на ранніх стадіях.
  • 1 стартап наразі підіймає seed-раунд та знаходиться на фінальному етапі інвестиційної угоди.

Докладніше про стартап-студію читайте за посиланням нижче.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук